Hopp til innhold

Alt på bordet – en middag til ære for det vi ikke spiser

Velkommen til en tre-retters middag med lokale, underutnytta råvarer, gode historier og nye perspektiver på hva vi burde spise mer av.

Informasjon

  • Dato: 13. sep. 2025 - 19:00 - 23:00
  • Sted: Sellanraa
  • Se kart
  • Arrangør: Sellanraa, Økouka i Trøndelag

I samarbeid med Økouka inviterer Sellanraa til en eksklusiv festmiddag! Maten du får servert denne kvelden er basert på råvarer som av en eller annen grunn ikke når butikkhyller og fat, men som absolutt fortjener å bli spist! Kvaliteten er det nemlig ingenting å si på.

-

Vi serverer en tre-retters middag med lokale råvarer, gode historier og nye perspektiver på hva vi burde spise mer av.

-

Pris: 629,-
Medlemmer av Økologisk Norge: 429,-

-

For å være sikret plass, kjøp billett før mandag 8. september!
Billetter kjøpes her: https://okouka-i-trondelag.hoopla.no/event/sellanraa

-----

Idéen til denne middagen vokste fram fra rapporten "Underutnytta matressursar på menyen", som ble laget på oppdrag av Framtiden i Våre Hender.

Vi er så heldige og ha fått med oss Knut Skinnes fra Green House, som skrev rapporten. I løpet av kvelden får vi vita hva han har lært – hvilke matressurser kunne vi brukt mye mer av, og hvorfor?

Tilbake til toppen