Hopp til innhold

Hvordan samskape fremtidens matsystem

Skal vi få til mer økologisk mat må det bli lønnsomt å produsere mat.

Informasjon

  • Dato: 14. sep. 2024 - 12:00 - 14:00
  • Sted: The Just Store, Mellomveien 24, 7067 Trondheim
  • Se kart
  • Arrangør: The Just Store

Vi har samlet noen av regionens fremste ildsjeler: Jakob Bjerkem (gründer av Økouka), Jo Vegard Hilmo (fylkesleder for Bonde og småbrukarlaget), Line Fjørstad (byråd for miljø, næring og samferdsel), Arve Lian og Thomas Iver Hallem (fylkesordfører) til en idémyldring hos The Just Store.

Skal vi få til mer økologisk mat må det bli lønnsomt å produsere mat.

Hva hindrer produksjonen av mer økologisk mat, hvordan skal vi løse det, hvordan kan vi bidra, og hvordan kan du? Vi inviterer også deg til å være med og være med i samtalen og sammen komme frem til løsninger. Vi trenger hverandre! Ingen bonde - ingen fremtid.

Samtalen ledes av Just Store-gründer Daniel Ballo Lindseth.

Det er begrenset med plasser, så det er anbefalt å melde seg på fortløpende. Påmelding her: https://forms.gle/eWyafM9SmESLa5pMA

Program:
For å forstå fremtiden, må vi forstå fortiden. Gründeren av Økouka, Jakob Bjerkem, innleder idémyldringen med et historisk innblikk innen reisen for økologisk matproduksjon (20 minutter).
Panelistene deler sine perspektiver i samtalen, og refleksjon i gruppen (45 minutter).
Spørsmål og svar fra publikum; tanker og idéer for alle om samskaping av fremtidens matsystem (45 minutter).
Det blir mulighet for å kjøpe kaffe fra Jakobsen & Svart og vafler fra Gullimunn
Butikken er åpen: det blir også mulighet til å handle økologiske varer, blant annet mel fra Gullimunn.

Tilbake til toppen