Hopp til innhold

Klimapsykologi med Ragnhild Nilsen - Økouka Agder og Direkte fra Agderbibliotekene

Bærekraft i vekst - er dette mulig?

Informasjon

  • Dato: 28. sep. 2023 - 19:30 - 20:30
  • Sted: Grimstad bibliotek, Jernbanebrygga 1, Grimstad
  • Se kart
  • Arrangør: Grimstad bibliotek, Økouka Agder
  • Tema: Økouka Agder, Agderbibliotekene, Bibliotek, Grimstad, Klimapsykologi, Bærekraft, Vekst
Det er på tide å finne levedyktige svar på spørsmålene: Hva betyr bærekraft i praksis? Hvordan kan vi sammen skape en sunn grønn vekst? Hvordan kan du og jeg bidra? Klimapsykologi – bærekraft i vekst er et nytt fagfelt. Ragnhild Nilsen gir smakebiter fra tverrfaglig forskning på bærekraft og eget klimapsykologiske arbeid. Dette er for folk som er opptatt av å gjøre en forskjell.
Ragnhild Nilsen er klimapsykolog og har en doktorgrad i innovasjon og entreprenørskap. Hun har innovert tekstil av tang og vært med på å bygge opp Sekem til å bli Egypts største produsent av økologisk mat og bomull. Ragnhild er medgründer av Universitetet Heliopolis for bærekraft i Kairo (2012) samt store globale nettverk for etisk handel.
Arrangør: Grimstad bibliotek i samarbeid med Risør, Tvedestrand, Arendal og Lillesand bibliotek med støtte fra Nasjonalbiblioteket og Agder fylkesbibliotek. Dette er et arrangement i prosjektet Direkte fra Agder-bibliotekene, og det sendes digitalt til våre samarbeidsbibliotek. Det er også et arrangement i Økouka 2023.
Fysisk foredrag holdes på Grimstad bibliotek. Det er gratis å delta, men krever påmelding på grunn av begrenset antall plasser. Følg påmeldingslink.

Kontaktperson

Brit Østerud
Telefon: 37250191
Tilbake til toppen